Jasper Sauer

Jasper is de held in beeld, geluid, muziek en gezelligheid.  Ohja en alles dat er tussenin en naast zit!  Voor alles een tof idee en natuurlijk de skills om het ook uit te werken!

Daarnaast is hij eigenaar van STEENZUUR waardoor hij een flink portfolio heeft in product, evenementen en branding .

Al zijn werk is daar te vinden, maar hij heeft ook een samenvatting voor je gemaakt, scroll dus eventjes snel verder 😉

Benieuwd wat Jasper van jouw merk maakt?

Hugo onink

Hugo Onink is die vent die of op een zeilboot zit, of met een camera in de hand onderweg is, en als het even meezit allebei tegelijk!  Tenminste dat denkt ie graag, want daarnaast heeft hij het druk met jou, meedenken om jouw merk te versterken!

Als eigenaar van LIFESHOTS PHOTOGRAHY heeft Hugo de nodige ervaring in product, portret en evenementen fotografie.

Door verder te lezen ga je echt niet zien wat hij allemaal met die camera kan, scroll vooral eventjes verder!

Benieuwd hoe Hugo jouw merk zou vastleggen?Naomi Sauer

Met alleen een foto- en videograaf zijn we er nog niet. Naomi is de drijvende kracht binnen het team voor alle randvoorwaarden. Van modellen regelen tot de locaties op de coördinaat nauwkeurig bepalen. Naomi regelt het!

Verder werkt Naomi als marketing en branding expert. Ze weet precies hoe iets op de juiste manier moet worden vastgelegd zodat het product goed uit de verf komt.

Tijdens de reis gaat Naomi mee als model. Met een bak vol ervaring in de modellenwereld weet ze goed hoe ze een product het best tot zijn recht moet laten komen.

Ons aanspreekpunt voor alles praktisch, branding related, of voor modellen
OORSPRONG BRANDING TRAVELS

Het idee van Branding Travels ontstond uit de vraag; kunnen we onze content creatie niet toffer maken door onze props en settings te verbreden buiten de grenzen van ons klein kikkerlandje?  Het antwoord?  Natuurlijk!
Hugo en Jasper kennen elkaar uit de evenementensector waar ze verschillende festivals, feesten en congressen samen hebben geschoten vanuit een gedeelde agency.  Hieruit ontstond een vriendschap en partnership waarbij ze elkaar perfect aanvoelen en aanvullen.
Naomi en Jasper kennen elkaar van dezelfde stamboom en na een kort belletje was Naomi direct enthousiast om mee te werken aan het project.

Enthousiast geworden van wat we gaan doen? 
Neem snel contact op zodat jij met ons mee op reis kan!
Back to Top